Pages Navigation Menu

Hvem

Der er et stort utvalg av turer og kulturopplevelser i Norge, på denne norskspråklige delen av en internasjonal reiseside. Her skal du bli kjent med forfatteren. 

Navnet er Bård Humberset, jeg er statsviter av utdannelse og har jobbet fulltid siden slutten av 1980-tallet innen analyser, rådgivning og revisjon. Jeg er også far til tre og bosatt i Stavanger. Det at jeg har interesser utenfor meg selv og mitt, og manglende interesse for hytteliv og sofaligging, har gjort det mulig for meg å utnytte norske ferielover til det beste for meg og mine gjennom mange år.

Bård Humberset

Bård Humberset

Bortsett fra noen meget lange reiser i yngre år, er det feriereiser jeg skriver om på det engelskspråklige nettstedet mitt «Sandalsand – Global travelling«. Reisebeskrivelsene går 30 år tilbake i tid, og strekker seg til over 60 land på de fleste kontinenter.

Denne norske delen så dagens lys i juni 2014, og inneholder både korte og lange turer, såvel som opplevelser og norske fenomener av mer historisk karakter.

La meg understreke at det er færre, men likevel mange artikler om Norge på den engelske delen av Sandalsand. Flere av dem er omlag identiske med de norskspråklige, men ikke alle. Gjør deg derfor også kjent med artiklene på engelsk. De har og skal ha en leserskare langt ut over våre landegrenser. Vi har da noe å vise fram for utlendinger, enten de har valgt å bosette seg her, eller kommer som turister.

Her på den norskspråklige siden er det mest snakk om fotturer, bilturer og kulturopplevelser i mine nærområder og et stort antall steder rundt om i landet. Det ser du av kommunelisten til høyre. Du skal få både god lesning og et godt oppslagsverk.

Alle artikler har samme forfatter. De er rikt illustrerte med egne bilder, men noen få er tatt av reiseledsager. Noen ytterst få er hentet fra åpne kilder og tydelig merket. Faktainformasjon kan komme fra ulike kilder oppgitt i artiklene, men sammensatt av forfatteren i en helhetlig framstilling. Forøvrig: Innholdet er ikke betalt av andre. Bannerannonsen nederst og lenkene for booking av hoteller gir meg derimot noen øre om du bruker dem.

Hva så med sosiale medier? Joda, reisesiden av meg er aktiv også på andre plattformer. Jeg heter Sandaltweet på Twitter, Sandalgram på Instagram, Sandalfilm på YouTube, Sandalsand M på Google Plus, og altså Sandalsand her.  «Sandal..» i forskjellige varianter er for den offentlige reisedelen av meg. Mitt yrkesaktive liv framkommer på Linkedin og privat er jeg på Facebook.

Du vil på Sandalsand ikke finne tekstomtaler eller bilder av meg selv eller mine nærmeste. Jeg søker altså en balanse mellom å være privat utleverende, og å dele personlige opplevelser med dere.

 

Dette nettstedet er gratis å lese, men tenk litt over dette om du vil mer:

Kommersiell gjenbruk eller kopiering av materiale fra dette nettstedet uten skriftlig tillatelse fra eier er ikke tillatt (Kontakt). Utdrag kan likevel anvendes dersom Sandalsand oppgis som kilde, og/eller det legges inn hyperkobling til norge.sandalsand.net 

© 2011-2017 Sandalsand – Global Travelling. Dette er et åndsverk.