Pages Navigation Menu

Gratulerer med 1-årsdagen

Gratulerer med 1-årsdagen

Det er nå ett år siden «Sandalsand på norsk» så dagens lys, og det er et lysende år å se tilbake på. Bli med på en kjapp oppsummering.

 

Sandalsand – Global travelling startet opp for snart fire år siden med illustrerte artikler fra verden rundt – på engelsk. Denne undersiden omfatter reiser og opplevelser kun fra Norge og kun på norsk – og det er denne delen som 1. juni 2015 feirer sitt ettårsjubileum.

Mine ønsker om å forsterke dekningen av Norge som opplevelsesland forutsatte at den norske delen ble utviklet på en annen nettside enn moderen, men likevel som del av samme konsept. Derfor ble «Sandalsand på norsk» unnfanget.

Les mer i Velkommen-artikkelen fra juni, 2014.

Les også årsoppsummeringen fra 2014.

Når nesten et halvår er gått inn i 2015, og på dagen året etter første publisering, kan vi se tilbake på 24 faste introduksjonssider tilgjengelige som menyvalg, 174 publiserte artikler (og flere til på skrivebordet), og 2 620 bilder gjort tilgjengelige for leserne.

Ved ettårsjubileet er også de faste sidene gitt en liten ansiktsløftning ved å få hver sitt vakre bakgrunnsbilde øverst på skjermen. Jeg håper det vil falle i smak.

For den som søker reiseopplevelser og desslike fra Norge, må jeg også vise til Sandalfilm. På videokanalen finner du 52 kortfilmer fra Norge, land og strand rundt. Antallet visninger passerer snart 70 000 – og det er jo en del. Bildene under er videoforsidene.

 

 

Dere lesere vet å sette pris på «Sandalsand på norsk».

Fra starten og fram til over nyttår 2015 var det anslagsvis 2 000 månedlige visninger av eller annen artikkel. De siste månedene har nettstedet rundet 6 000 sideklikk hver måned, mye som følge av mer aktiv deling på Facebook-grupper. Kjekt er det at dere leser både tre og fire artikler når dere kommer innom, og at mange vender tilbake for å lese mer. Fortsett med det.

Det er langt igjen før alle ønskete temaer og reiseopplevelser er uttømt, og det er ennå langt igjen før nettsiden kneler som følge av stor trafikk. Jeg skal gjøre mitt for å utvikle det hele inn i det andre leveåret for «Sandalsand på norsk», for det er fortsatt gøy. Etter svært mange publiseringer de første par måneder, gikk nettstedet inn i en periode med i snitt 3-4 dager mellom hver ny artikkel. Sannsynligvis er denne publiseringstakten for høy og ikke bærekraftig over tid.

Abonner, så får du e-postvarsling hver gang ny artikkel publiseres. Send meg gjerne en e-post med forslag til nye turer eller temaer, eller kommenter direkte i en artikkel det som allerede er beskrevet.

 

Kommenter