Pages Navigation Menu

Bilder fra Telemark

Bilder fra Telemark

Fra Skagerak til høyfjellet, der strekker Telemark seg. Der befolkningen på 170.000 er konsentrert mot sør, finner vi store områder i nord som er utmerket for fjellturer og andre opplevelser.

Her finner du en samling av mine kommunealbum, bilder fra forskjellige reiser. Variasjonen i antall bilder reflekteres av hvor lenge jeg har oppholdt meg i en kommune. Artikler fra Telemark vil du finne i kommunelisten i høyremargen. Kommunene omfatter Kragerø, Notodden, Porsgrunn, Risør, Skien, Tinn, Tokke og Vinje.

Klikk på et kommunealbum for å vise bildene innenfor i miniversjon. De kan forstørres og blas gjennom etter eget ønske. Klikk på tilbaketasten for å vende tilbake til denne samlesiden.

 

Bilder fra Kragerø kommune i Telemark med et svært begrenset utvalg tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Notodden kommune i Telemark. Byen er verdensarvsted, men det er særlig stavkirken på Heddal som er inkludert i dette albumet.

Bilder fra Porsgrunn kommune i Telemark med et svært begrenset utvalg tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Risør kommune i Aust-Agder med et svært begrenset utvalg tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Skien kommune i Telemark med et svært begrenset utvalg tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Tinn kommune i Telemark. Dette er Vemork og Rjukan, dette er verdensarvsted og det gjenspeiles i de inkluderte bilder.

Bilder fra Tokke kommune i Telemark. Dette er en kraftkommune langt til heis inne i landet. Motivene i dette albumet er særlig fra Dalen og stavkirken på Eidsborg.

Bilder fra Vinje kommune i Telemark. Flott landskap høyt til fjells.

 

Dette er en underside av Bilder som inneholder lenker til alle fotoalbum fra store deler av landet.

 

Kommenter