Pages Navigation Menu

Bilder fra Buskerud

Bilder fra Buskerud

Vi er i et svært så variert fylke, der det strekker seg fra Oslofjorden til langt opp i fjellheimen. Lange daler og lange innsjøer kjennetegner landskapet. Folk bor stort sett i sørenden, og i sum teller de omlag 280.000.

Her finner du en samling av mine kommunealbum, bilder fra forskjellige reiser. Variasjonen i antall bilder reflekteres av hvor lenge jeg har oppholdt meg i en kommune. Artikler fra Buskerud vil du finne i kommunelisten i høyremargen.

Klikk på et kommunealbum for å vise bildene innenfor i miniversjon. De kan forstørres og blas gjennom etter eget ønske. Klikk på tilbaketasten for å vende tilbake til denne samlesiden.

 

Bilder fra Gran kommune i Oppland. Vi er på Hadeland og kommunen med en rekke spennende attraksjoner, foruten vakkert jordbruksland selvsagt.

Bilder fra Jevnaker kommune i Oppland. Samlingen er fra besøk på Hadeland Glassverk og Kistefos.

Bilder fra Lillehammer kommune i Oppland. Utvalget kommer fra sentrumsgatene, Maihaugen friluftsmuseum og de olympiske anleggene.

Lom

Bilder fra Lom kommune i Oppland. Dette er en vidstrakt kommune som blant annet omfatter Jotunheimen, og det er derfra disse bildene er.

Bilder fra Lunner kommune i Oppland. Ingen andre attraksjoner enn hva man finner av utsikt langs veien er inkludert her.

Bilder fra Vågå kommune i Oppland. Dette er en vidstrakt kommune som blant annet omfatter Jotunheimens østre og søndre del, og det er derfra disse bildene er.

 

Dette er en underside av Bilder som inneholder lenker til alle fotoalbum fra store deler av landet.

 

Kommenter